Uotilan tilamuseo

Uotilan tila on vanha sukutila Harjavallassa, Kokemäenjoen kulttuurimaisemassa, missä kohtaavat entisaika ja tämä päivä. Uotilan tilalla nykyiset isännät viljelevät samoja peltoja, joita heidän esi-isänsä ovat viljelleet jo vuodesta 1604 lähtien. Esittelykierroksella saat kattavan kuvan entisaikojen työkaluista ja -tavoista talon vanhanisännän kertomana.

Tilalla on satakuntalainen umpipiha ja noin 160 vuotta vanha salirivi. Tallin ja navetan vintillä on esillä omavaraistalouden ajan ja hevosaikakauden esineitä on kaikkiaan noin 700.

Uotilan tilalla voit järjestää erilaisia perhejuhlia ja kokouksia tai tulla ryhmämatkalla nauttimaan talon pitopöydän antimista. Tilakierroksen lomassa voi nauttia kahvit ainutlaatuisessa ympäristössä.

Aukioloajat ja hinnat

Avoinna:
Uotilan tilamuseo on auki tilauksesta huhtikuusta joulukuuhun.

Pääsymaksut:
5 € euroa / hlö

Pääsymaksu sisältää tilaesittelyn ja salirivin tilat tilaisuuksia varten.


Sijainti ja yhteystiedot

Uotilan tilamuseo sijaitsee noin 5 km päässä Harjavallan keskustasta Kokemäenjoen pohjoispuolella, Hauvolassa.

Uotilan tilamuseo
Hauvolankuja 2
29200 Harjavalta

Tiedustelut
044 0744 940
Sähköposti simo.uotila(at)dnainternet.net

Katso myös
www.uotilantila.fi


Palvelut

Tarjoamme palveluita erityisesti ryhmille. Vierailusi yhteyteen on esimerkiksi mahdollista varata ateria-tai kahvitarjoilu. Meillä voit järjestää kokouksia, juhlia ynnä muita tilaisuuksia. Tilamme noin 160 vuotta vanha salirivi toimii juhlien ja kokousten viihtyisänä pitopaikkana, kuten myös ryhmien kahvi- ja ruokapaikkana.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla ja kysy palveluistamme lisää!