Uotilan tilamuseo

Uotilan tila on vanha sukutila Harjavallassa, Kokemäenjoen kulttuurimaisemassa, missä kohtaavat entisaika ja tämä päivä. Uotilan tilalla nykyiset isännät viljelevät samoja peltoja, joita heidän esi-isänsä ovat viljelleet jo vuodesta 1604 lähtien.

Tilalla on satakuntalainen umpipiha ja noin 160 vuotta vanha salirivi. Tallin ja navetan vintillä on esillä omavaraistalouden ajan ja hevosaikakauden esineitä on kaikkiaan n. 700.

Uotilan tilalla voit järjestää erilaisia perhejuhlia ja kokouksia tai tulla ryhmämatkalla nauttimaan esim. talon pitopöydän antimista tai tilakierroksen lomassa nauttia kahvit ainutlaatuisessa ympäristössä. Esittelykierroksella saat kattavan kuvan entisaikojen työkaluista ja -tavoista talon vanhanisännän kertomana.

Uotilan tila tarjoaa järjestämällesi tilaisuudelle arvokkaat puitteet ja mahdollisuuden kokea jotain mieleen painuvaa historiallisessa ympäristössä. Palvelut on tarkoitettu erityisesti ryhmille.

Aukioloajat ja hinnat

Aukioloajat
Uotilan tilamuseo on avoinna tilauksesta huhti–joulukuussa.

Pääsymaksut
Pääsymaksu on 5 euroa, sisältää myös tilaesittelyn ja salirivin tilat tilaisuuksia varten.


Sijainti ja yhteystiedot

Uotilan tilamuseo sijaitsee noin 5 km päässä Harjavallan keskustasta Kokemäenjoen pohjoispuolella, Hauvolassa.

Uotilan tilamuseo
Jarmo ja Minna Uotila
Hauvolankuja 2
29200 Harjavalta

Tiedustelut
044 0744 940
Sähköposti simo.uotila@dnainternet.net

Internet
www.uotilantila.fi


Kahvila/ravintola

Noin 160 vuotta vanha salirivi toimii juhlien ja kokousten viihtyisänä pitopaikkana, myös ryhmien kahvi- ja ruokapaikkana.

Tarjoilu tilausten mukaan.

UTjuhlatila

Salirivi sisältä