20.7. Koko perheen sirkusiltapäivä Emil Cedercreutzin museossa

Torstai-iltapäivänä 20.7. klo 12-16 Emil Cedercreutzin museossa järjestetään koko perheelle suunnattu sirkusiltapäivä. 

Sirkusiltapäivässä tehdään yhdessä monenmoista mukavaa sirkukseen liittyvää. Tapahtuma alkaa klo 12 Satasirkus ry:n esityksellä, joka sisältää akrobatiaa ja jongleerausta. Sen jälkeen klo 12.30-13.30 vuorossa on sirkusvälinekokeilua sisältävä tunnin mittainen työpaja, jossa Satasirkuksen väki opastaa osallistujia sirkustemppujen maailmaan. Työpaja on tarkoitettu kaikenikäisille aloittelijoista konkareihin saakka. Klo 13.30-14.00 vuorossa on Satasirkuksen toinen akrobatia- ja jongleerausesitys. Esitys on sama klo 12 ja klo 13.30 ja sen esiintyjinä on Satasirkuksen esiintyvä ryhmä Sirkus Sasilaiset. Esitykset ja sirkusvälinetyöpaja järjestetään museon pihamaalla, mutta sateen sattuessa sisätiloissa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Satasirkus ry:n kanssa. 

Sirkusiltapäivä jatkuu museon sisätiloissa klo 14-16 nonstop-askartelutyöpajalla, jossa osallistujat voivat museon henkilökunnan ohjaamana valmistaa pienikokoisia paperisia sirkustelttoja. Sirkusiltapäivään on vapaa pääsy, eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Tarvittavat välineet ja askartelutarvikkeet löytyvät paikan päältä. 

Tapahtuma on museon kesänäyttelyn Tähtiloistoa maneesin reunalla – Matkalla suomalaisen sirkuksen maailmassa oheistapahtuma. Tapahtuman yhteydessä osallistujat voivat tutustua maksuttomasti kesänäyttelyyn. Lisätietoa näyttelystä voi lukea museon verkkosivuilta www.harjavalta.fi/museo/tahtiloistoa.

Tervetuloa!

Comments are closed.