3.3. Ruokakerho Sarka-museolla: keitot

Syksyllä 2019 alkaneet ruokakerhot jatkuvat taas!

Ruokakulttuuri ja ruuanlaitto yhdistyvät Suomen maatalousmuseo Saran, Loimaan
4H-yhdistyksen ja Loimaan Evankelisen Kansanopiston yhteisessä naisille suunnatussa
ruokakerhossa. Ruokakerhossa kohtaavat paikalliset ja Loimaalla opiskelevat
maahanmuuttajanaiset, joten suomalaisen ruokakulttuurinrinnalle saadaan tuulahduksia
muista ruokakulttuureista. Jokaisella kokoontumisella on oma teemansa,johon tutustutaan
museon näyttelyiden ja kokoelmien kautta museon henkilökunnan johdolla ja tietysti jokaisella
kerralla myös tehdään ja syödään teemaan liittyvää ruokaa. Ruuanlaiton ohjaa Loimaan
4H-yhdistys yhteistyökumppaneineen. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille
naisille. Tervetuloa!

Keväällä 2020 ruokakerho kokoontuu tiistaisin klo 17–20:

  • tiistaina 3.3. teemana keitot
  • PERUTTU tiistaina 7.4. teemana pääsiäisen ruuat

Ruokakerho kokoontuu museon monitoimitila Aitassa.
Tiedustelut: projektisuunnittelija Laika Nevalainen,
p. 050 410 8402, laika.nevalainen@sarka.fi.

Sijainti
Suomen maatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, LOIMAA

sarka.fi

Ruokakerho Facebookissa

Comments are closed.