9.8. Tutustuminen Nuorisokeskus Marttisen kansainväliseen nuorisotyöhön

Kesäterveiset Nuorisokeskus Marttisesta

 

Kutsumme sinut tutustumaan tämän päivän nuoriso-, kansainvälisyys- ja perhetyöhön sekä keskustelemaan alan ammattilaisten ja vaikuttajien kanssa Nuorisokeskus Marttiseen Virroille 9.8.2023 klo 12-15.30. Samalla tapaat ison joukon kansainväliseen Erasmus+ Nuorisovaihtoon osallistuvia nuoria. 

 Kansainvälinen yhteistyö ja erilaiset kansainväliset vaihdot tarjoavat nuorille väylän hankkia arvokasta kansainvälistä osaamista ja kokemusta, oppia itselleen nyt ja tulevaisuudessa tärkeitä taitoja ja saada uusia kokemuksia. Tutustuminen toiseen kulttuuriin, erilaisiin tapoihin ja uusiin ihmisiin mahdollistavat yhdenvertaisen tulevaisuuden kaikille.

 Kansainvälisyyden lisäksi ympäristö- ja seikkailukasvatus, sosiaalinen ja alueellinen nuorisotyö, monikulttuurinen perhe- ja leiritoiminta sekä laaja yhteistyö alan toimijoiden kanssa ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä nuorisokeskukset toteuttavat tänä päivänä.

 Suomen Nuorisokeskukset ovat Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemia ja valvomia. Marttinen on yksi yhdeksästä nuorisokeskuksesta.

 Odotamme sinua Marttisessa osoitteessa Herrasentie 16, 34800 Virrat. Ilmoittaudu mukaan 4.8.2023 mennessä tästä linkistä: https://zef.fi/s/lt8pn6t0/.

Comments are closed.