Heinäkuun tapahtumia Lempäälässä

Kuokkalan museoraitilla, joka sijaitsee Lempäälässä, on tarjolla tekemistä moneen eri makuun heinäkuussa! Kuokkalan museoraitti on Lempäälän kunnan ja Lempäälä-Seura ry:n yhteisesti omistama ja ylläpitämä museoalue. Alueen ensimmäiset museot avattiin vuonna 1981 ja nykyään museoita on seitsemän. Tutustu Kuokkalan museoraittiin lisää täältä.

4.7. klo 14 Runon ja suven päivän etkot
Lempäälän Runo ja Sanataide ry:n Runoklinikan lausujat esiintyvät museopihalla Eino Leinon sekä Runon ja suven päivää (5.7.) ennakoiden. Tule mukaan tunnelmoimaan kesäpäivää runojen parissa!

Pihalla on jonkun verran penkkejä, sateen suojaa saadaan makasiinista tai mahdollisesti pajasta. Vohveli Riemu -kahvila myy juotavia ja vohveliherkkuja.
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

11.7. klo 18 Pihasoitto: Duo Mysticus
Pihasoitto on kesäiltaisin järjestettävä livemusiikin tapahtuma, jonka järjestäjinä ovat Lempäälän kunnan kulttuuripalvelut ja Lempäälä-Seura ry. Heinäkuussa esiintymässä on tamperelainen duo, Duo Mysticus!

Duo Mysticus (Tommi Ingalsuo ja Hanne Mikkonen) kertoo musiikillaan ikiaikaisia tarinoita. Metsätär ja Velho vievät kuulijat mielikuvamatkalle mystiseen maailmaan, jossa soivat kehärummut, laulu, kitara ja kantele. Heidän musiikkinsa on ilahduttanut kuulijoita puistoissa ja erilaisissa tapahtumissa jo vuodesta 2019. Tänä kesänä duo juhlii siis 5-vuotistaivaltaan! Tutustu artistiin lisää heidän kotisivuiltaan.

Pihasoittoon on vapaa pääsy, tervetuloa! (Penkkitilaa rajoitetusti.)


20.7. Kuokkalankosken markkinapäivä
Museoissa on avoimet ovet ja markkinamusiikki soi! Myynnissä soppaa ja vohveleita. Sepän paja on avoinna yleisölle. Tule tutustumaan ja ihastu!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa markkinoille!

 

Comments are closed.