Huipputrendikäs kaura – Ruokakirjailija Arja Elina Laine Sarka-sunnuntaissa 25.10.2020 kello 13

Ruokakirjailija ja ”Kaura”-kirjan tekijä Arja Elina Laine kertoo Sarka-sunnuntaissa 25.10.2020 klo 13 kaurasta ja kokkaa muutaman kirjansa kaurareseptin. Esittelyssä ovat kauranäkkäri, kaurapesto ja kaurapallot.

Arja Elina Laine on kotitalousyrittäjä ja ruokaviestinnän ammattilainen, joka on työskennellyt muun muassa myllyteollisuuden palveluksessa. Hän tuntee kauran niin tuotannon kuin kulutuksen näkökulmasta. Arja Elina Laine on myös tuttu television ruokaohjelmista: Huomenta Suomen aamukokkailuista sekä MTV:n Leivontanurkan Arjana.

Laineen kirjoittama, tänä vuonna ilmestynyt kirja ”Kaura” kertoo laajasti kaurasta raaka-aineena ja elintarvikkeena sekä sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia kaurareseptejä alkupaloista leivontaan. Kirjaa on myynnissä museon myymälässä.

Laineen esitelmä järjestetään museon seminaaritila Riihessä. Tila on kalustettu turvavälit huomioiden ja osallistujamäärä on rajattu 40 henkilöön. Museo suosittelee maskin käyttöä. Sarka-sunnuntai on maatalousmuseon tapahtumapäivä, jota vietetään kuun viimeisenä sunnuntaina. Silloin museolla on ohjelmaa, joka voi vaihdella luennoista kädentaitojen opetukseen ja pyöräretkiin. Sarka-sunnuntaina museon näyttelyihin on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Laika Nevalainen,
Ruokamuseon projektisuunnittelija
laika.nevalainen@sarka.fi, 050 410 8402

 

Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa
www.sarka.fi

Comments are closed.