Kesän kulttuuritarjontaa Harjavallassa!

Emil Cedercreutzin museo on kuvanveistäjä ja siluettitaiteilija Emil Herman Robert Cedercreutzin (1879-1949) elämäntyölle perustuva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo Harjavallassa. Museo tarjoaa nähtävää historiasta kiinnostuneille, taiteen ystäville ja nyt kesän aikana on tarjolla hienoja tapahtumia Satakunnan kauniissa ympäristössä!

Taiteilijatapaamisessa Jussi Vesanen

Sunnuntaina 7.7. on vielä kerran mahdollista tulla tutustumaan Valon vuodet -näyttelyyn ja taiteilijatapaamiseen kuvataiteilija Jussi Vesasen johdolla. Vesasen upeat öljyvärimaalaukset ovat hurmanneet kävijöitä Emil Cedercreutzin museossa parhaillaan esillä olevassa taiteilijan elämäntyönäyttelyssä. Mutta mitä kaikkea kätkeytyy teosten taustalle ja mistä niiden aiheet sekä henki kumpuavat?

Tule tapaamaan taiteilijaa näyttelyssään ja kuulemaan lisää aiheesta! Myös museon kahvila palvelee asiakkaita. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Suviruno iltapäivä

Lauantaina 6.7.2024 vietetään Eino Leinon ja runon ja suven päivää. Tällöin Emil Cedercreutzin museossa järjestetään museon perinteinen suvirunotapahtuma klo 14-16.

Kesäpäivässä runoja esittävät Jukka KalliolaTaina MeriläinenKimmo MännikköPirkko Peltola ja Heidi Puutio. Runojen lomassa kuullaan musiikkia Tapio Routimon esittämänä.

Tunnelmalliseen runotapahtumaan ovat tervetulleita kaikki runojen ystävät. Tapahtuman pääsymaksu on kolme euroa ja se sisältää ohjelman sekä mehu- ja piparitarjoilun. Suvirunotapahtuman järjestävät yhteistyössä Kotiseutuyhdistys Harjulan Kilta ry ja Emil Cedercreutzin museo.

Tervetuloa!

Maalataan museolla

Keskiviikkona 10.7.2024 vietetään Suomen kuvataiteen päivää ja Helene Schjerfbeckin syntymäpäivää. Emil Cedercreutzin museo juhlistaa tätä maalaustapahtumalla klo 12-15. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Voit osallistua tapahtumaan ottamalla omat maalaustarvikkeesi mukaan ja saapumalla museolle maalaamaan klo 12-15. Tapahtumassa maalataan museon piha-alueella, mutta sateella siirrytään sisätiloihin. Mukana tapahtumassa on myös taiteilijoita Harjavallan Seudun Taideseurasta Juha Siirron johdolla.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille aloittelijoista konkareihin saakka. Jos sinulla ei ole omia maalaustarvikkeita, voit edulliseen hintaan ostaa museokaupasta maalaussetin, joka sisältää vesivärit, muutaman sudin ja paperia. Myös museokahvila palvelee asiakkaita.

Tervetuloa!

Comments are closed.